13:14 13.08.2021

Корпорація працює в штатному режимі, обов'язки голови правління виконує Микола Волосянко - ДПЗКУ

1 хв читати
Корпорація працює в штатному режимі, обов'язки голови правління виконує Микола Волосянко - ДПЗКУ

Усі підрозділи акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" працюють у штатному режимі, корпорація продовжує виконувати всі зобов'язання за укладеними договорами і перед контрагентами, обов'язки голови правління виконує заступник голови Микола Волосянко, повідомляється на сайті корпорації в п'ятницю.

"Керівництво компанії максимально зацікавлене в об'єктивності розслідування і всіляко сприяє роботі співробітників правоохоронних органів", - коментує АТ затримання керівника ДПЗКУ під час спроби втечі з України у своєму повідомленні.

Як повідомлялося, співробітники Національної поліції в п'ятницю затримали в київському аеропорту "Жуляни" керівника акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ), який намагався залишити територію країни.

Затриманому керівнику корпорації і власнику кількох товариств уже повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. З ними проводять слідчі дії.

Управління комунікації Національної поліції України від 12 серпня повідомило, що посадові особи ДПЗКУ завдали цьому акціонерному товариству $57 млн збитків.

У Нацполіції повідомили, що 10 і 11 серпня правоохоронці здійснили 62 обшуки в Києві, Волинській, Дніпропетровській, Київській, Рівненській та Одеській областях за місцями роботи та проживання фігурантів, у транспортних засобах і в офісних приміщеннях. У відомстві анонсували проведення низки слідчих дій та експертиз й оголошення підозр особам, причетним до розкрадання держкоштів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

"Українська біржа" заявляє про відсутність підстав позбавлення її ліцензії та готова юридично відстоювати свою правоту

Вартість завершення першого етапу валютної лібералізації оцінюють у $5,5 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА