18:53 05.01.2021

"Нафтогаз" і ПУМБ розширили кількість відділень, де можна підписати контракт на постачання газу

2 хв читати
"Нафтогаз" і ПУМБ розширили кількість відділень, де можна підписати контракт на постачання газу

Газопостачальна компанія (ГПК) "Нафтогаз" домовилася з Першим українським міжнародним банком (ПУМБ) про збільшення кількості партнерських відділень банку, у яких можна підписати контракт на постачання газу побутовим споживачам (населенню), у 5,2 раза - до 145 відділень.

Відповідно до прес-релізу компанії, підключитися до ГПК "Нафтогаз" можна буде у відділеннях ПУМБ у 19 областях, зокрема: у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Харківській, Полтавській, Сумській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

У "Нафтогазі" нагадали, що для оформлення підключення необхідно мати при собі паспорт, ІПН, EIC-код та документ про право власності на житло.

Як повідомлялося, станом на жовтень 2020 року підключитися до ГПК "Нафтогаз" можна було у 27 відділеннях ПУМБ у Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Наприкінці грудня "Нафтогаз" розпочав співпрацю з Ощадбанком, завдяки якому з середини січня 2021 року у відділеннях банку можна буде підписати договір про постачання газу.

Раніше керівники "Нафтогазу" анонсували укладення партнерства з ПриватБанком та "Укрпоштою".

Наразі побутовий споживач може перейти до "Нафтогазу" як до постачальника газу й укласти з ним місячний або річний контракт через сайт ГПК "Нафтогаз" (gas.ua).

Як повідомлялося, з 1 серпня 2020 року з НАК "Нафтогаз України" знято спеціальні зобов'язання з продажу газу для його подальшого постачання побутовим споживачам. З серпня ціни на газ для своїх побутових клієнтів і бізнесу (юросіб) кожен постачальник визначає самостійно.

ГПК "Нафтогаз" є підрозділом однойменної групи. До сфери діяльності ГПК на сьогодні входить постачання газу та електроенергії побутовим споживачам і бізнесу.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ПУМБ засновано у 1991 році. Власником суттєвої участі банку є Рінат Ахметов (опосередкована участь 99,9%).

Згідно з даними Нацбанку України, станом на 1 липня 2020 року за розміром загальних активів ПУМБ посідав 7-ме місце (68,35 млрд грн) серед 75 банків, що діяли в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА