15:53 02.06.2020

"Вог Рітейл" продовжив контракт із "Укрзалізницею" на організацію харчування у швидкісних поїздах зі збільшенням щомісячного платежу, новий конкурс планується у вересні

2 хв читати
"Вог Рітейл" продовжив контракт із "Укрзалізницею" на організацію харчування у швидкісних поїздах зі збільшенням щомісячного платежу, новий конкурс планується у вересні

ТОВ "Вог Рітейл", що розвиває мережу кав'ярень на власних автозаправних комплексах (АЗК) і міських кафе під брендом WOG Cafe, продовжило контракт із АТ "Укрзалізниця" з постачання послуг із надання харчування зі збільшенням гарантованого щомісячного платежу, повідомила прес-служба агентству "Інтерфакс-Україна".

Раніше в "Укрзалізниці" повідомили, що аукціон на визначення постачальника харчування для пасажирів швидкісних поїздів категорій "Інтерсіті" та "Інтерсіті+" був проведений із грубими порушеннями.

Новий конкурс, як уточнила "Вог Рітейл", "Укрзалізниця" вирішила оголосити у вересні 2020 року.

"Через ситуацію, що склалася, пасажири швидкісних поїздів могли залишитися без кейтерингу. Але WOG будує партнерські відносини, тому пішов на умови УЗ і значно збільшив гарантований щомісячний платіж. Завдяки цьому до вересня постачальником харчування для швидкісних поїздів залишається WOG Cafe", - пояснили агентству у прес-службі компанії.

Компанія також наголосила, що готова і братиме участь у новому конкурсі на організацію харчування, який запланований на вересень.

Згідно з наданою компанією інформацією, за період співробітництва з "Укрзалізницею" "Вог Рітейл" інвестував понад 15 млн грн у матеріально-технічне забезпечення, організацію виробничих процесів та підтримку інфраструктури обслуговування надання послуг харчування у швидкісних поїздах.

Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці", протягом чотирьох місяців УЗ отримуватиме від "Вог Кафе" 4,25 млн грн із ПДВ на місяць. Раніше сума винагороди становила понад 1,3 млн грн на місяць.

"Укрзалізниця" вже найближчим часом оголосить новий конкурс із відбору контрагента для організації харчування у швидкісних поїздах. У кваліфікаційних критеріях до потенційних учасників УЗ врахує наявність кваліфікованого персоналу, відповідного обладнання та матеріально-технічної бази. Потенційні учасники повинні мати досвід одночасного надання таких послуг для великої кількості людей. Аукціон проводитиметься без обмежень кількості раундів", - зазначила УЗ.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" вирішила звільнити керівництво філії "Українська залізнична швидкісна компанія" (УЗШК) за проведення непрозорого конкурсу з відбору контрагента для організації харчування у швидкісних поїздах "Інтерсіті".

18 травня "Укрзалізниця" заявила про плани запустити знову відбір постачальника харчування для швидкісних поїздів.

Згідно з раніше підписаним контрактом, WOG Cafe мало надавати послуги харчування у потягах "Інтерсіті" та "Інтерсіті+" до 2020 року.

"Укрзалізниця" 1 лютого 2016 року провела конкурс із визначення оператора з надання послуг харчування для пасажирів поїздів "Інтерсіті+" і "Інтерсіті", за результатами якого переможцем було визначено компанію "Вог Рітейл".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА