16:37 13.04.2020

"Нова пошта" запустила доставку продуктів із супермаркетів "Ашан"

2 хв читати
"Нова пошта" запустила доставку продуктів із супермаркетів "Ашан"

Група компаній "Нова Пошта" розпочала співпрацю з міжнародною торговельною мережею "Ашан" у рамках розширення послуги доставки продуктів харчування, повідомила група в понеділок.

Згідно з повідомленням, розширений асортимент продовольчих товарів тепер доступний у власному інтернет-магазині компанії "Ашан" і для доставки "Новою поштою" у відділення, поштомати, а також для адресної доставки. Географія охоплення послуги - вся Україна.

"Ми раді мати серед наших партнерів із доставки продуктів таку потужну та відому торговельну мережу, як "Ашан". У них - великий вибір продуктів за конкурентними цінами та оперативна обробка замовлень, у нас - розвинена інфраструктура та широкі можливості доставки. Упевнений, що завдяки колаборації двох сильних гравців ми забезпечимо українців всім необхідним для повноцінного харчування в умовах карантину", - прокоментував запуск доставки з "Ашана" СЕО "Нової пошти" Олександр Бульба, слова якого наведено у повідомленні.

У компанії "Ашан" зазначили, що рішення приєднатися до ініціатив "Нової пошти" було логічним кроком.

"Це далеко не перший наш спільний проект: ми давно співпрацюємо в рамках фулфілмента, доставки, виходу на маркетплейси, починаючи з Rozetka, магазину-складу тощо. Наразі об'єднуємо наші можливості, щоб якнайбільше людей, які не мають можливості здійснювати покупки у фізичних магазинах, змогли відчути переваги безконтактної купівлі продуктів через наш сайт", - пояснив директор із діджиталізації "Ашан" Євген Трішин.

У міжнародній торговельній мережі наголосили, що запуск доставки не просто новий тренд, а необхідність, реалізована заради безпеки клієнтів.

Як повідомлялося, раніше сервіс доставки їжі Raketa розпочав доставку продуктів із супермаркетів "Ашан" у Києві, в планах підключити інші мережі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА