12:57 09.09.2019

"Укртрансгаз" виконав 85% робіт з ремонту та модернізації ГТС до опалювального сезону

1 хв читати
"Укртрансгаз" виконав 85% робіт з ремонту та модернізації ГТС до опалювального сезону

АТ "Укртрансгаз" (УТГ) в рамках підготовки до опалювального сезону 2019/2020 років здійснив 85% робіт із ремонту та модернізації об'єктів газотранспортної системи (ГТС), повідомила прес-служба компанії.

Комплексна технічна підготовка ГТС до зими охоплює виконання виробничих програм з діагностики, ремонту та капітального будівництва, проведення комплексів планово-профілактичних і ремонтних робіт (ППРР). Так, в період з травня до серпня, відповідно до графіка, було здійснено капремонт 11,5 км магістральних газопроводів, 26 свердловин на газосховищах і 11 газоперекачувальних агрегатів, відремонтовано 858 одиниць автотранспортної техніки, відновлено 3,541 тис. км ліній зв'язку та 16,6 км ліній електропередач на об'єктах ГТС. Крім цього компанія здійснила дев'ять із 13 запланованих на 2019 рік комплексів ППРР.

Крім того, одним із ключових завдань з підготовки до опалювального сезону є технічне забезпечення процесу закачування природного газу в ПСГ, акцентували увагу в УТГ.

Як повідомлялося, за даними НАК "Нафтогаз України" станом на 7 вересня в підземні сховища (ПСГ) було закачано 18,7 млрд куб м газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА