13:10 23.10.2018

У Києві опалення подали до 63% будинків, що обслуговує ЖЕУ, без гарячої води залишаються близько 5% абонентів

2 хв читати

У Києві станом на ранок вівторка до централізованого опалення підключено 63% житлових будинків, що перебувають на обслуговуванні комунальних житлово-експлуатаційних дільниць (ЖЕУ), повідомив заступник голови Київської міськдержадміністрації Петро Пантелєєв.

Як повідомила прес-служба КМДА, за даними П.Пантелеева, будинки об'єднань співвласників багатоквартирного будинку, житлово-будівельних кооперативів, відомчі та інвестиційні будівлі підключені на 36%.

"На сьогодні ми подали тепло до усіх будівель бюджетної сфери - садочків, шкіл (тимчасова відсутність послуги в цих установах може бути зумовлена аварійними ситуаціями, які оперативно усувають). Ми подали тепло сьогодні до 63% будинків, які управляються містом, і 36% - це будинки ОСББ та ЖБК, вони включилися, але за індивідуальними заявками, тобто за їхніми рішеннями. Є багато будинків, які вдалися до термомодернізації, і вони самі вирішують: чи влаштовує їх температура і коли їм включатися", - розповів заступник голови КМДА.

Крім того, зазначив він, виконуються роботи для забезпечення гарячою водою близько 5% абонентів, які залишилися без гарячої води через пошкодження мереж.

П.Пантелеєв також додав, що тарифи на тепло наразі залишаються колишніми.

"Можемо сказати, що ні в жовтні, ні в листопаді споживачі теплової енергії не отримають платіжки з новою ціною. Зараз коригуватимуть тариф на теплову енергію, але на це потрібен час. Якими будуть остаточні ціни, ми зараз сказати не можемо", - додав він.

Як повідомлялося, 19 жовтня 2018 року Кабінет Міністрів прийняв рішення про підвищення з 1 листопада цін на природний газ для населення і ТКЕ на 23,5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

"Українська біржа" заявляє про відсутність підстав позбавлення її ліцензії та готова юридично відстоювати свою правоту

Вартість завершення першого етапу валютної лібералізації оцінюють у $5,5 млрд

Прийом заявок до ДАР на отримання дотацій на оброблювану землю від фермерів деокупованих територій стартує 1 травня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА