13:57 22.10.2018

"Укрпошта" планує до 2019 р. закінчити установлення 5 тис. POS-терміналів для безготівкової оплати

2 хв читати
"Укрпошта" планує до 2019 р. закінчити установлення 5 тис. POS-терміналів для безготівкової оплати

 ПАТ "Укрпошта" встановила 2 тис. POS-терміналів для безготівкової оплати послуг у найзавантаженіших відділеннях по всій країні і планує завершити установку ще 3 тис. до кінця поточного року, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі компанії.

"Наші відділення в містах поступово переходять на розрахунки картками. Устаткування платіжними терміналами почалося з відділень Києва, зараз вони вже присутні в усіх регіонах країни. Це ще один крок до збільшення обсягів безготівкових розрахунків", - процитовано в повідомленні на сайті "Укрпошти" слова директора департаменту фінансового бізнесу Артура Муравицького.

Так, "Укрпошта" вже встановила 2 тис. POS-терміналів для прийому оплати за допомогою платіжних карт у найзавантаженіших поштових відділеннях України.

Загалом "Укрпошта" закупила через систему електронних торгів ProZorro 5 тис. POS-терміналів. Заплановано, що вони будуть встановлені в 3 тис. відділеннях компанії у всіх регіонах України.

Як повідомлялося, раніше Нацбанк видав "Укрпошті" ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків. Також "Укрпошта" стала першим учасником міжнародних платіжних систем MasterCard і Visa серед небанківських установ України.

У липні 2018 року "Укрпошта" приєдналася до національної платіжної системи "Український платіжний "Простір"( "Простір") як еквайра.

"Укрпошта" оголосила тендер на закупівлю 5 тис. POS-терміналів грудні 2017 року, аукціон відбувся 18 січня, а договір з компанією переможцем - ТОВ "Сервус Системз Інтегрейшн" з пропозицією 31,108 млн грн - було підписано 14 лютого поточного року. Загалом у тендері взяли участь три компанії, одна з яких відсіялась на етапі подання документації.

Тендер передбачав закупівлю двох партій по 2,5 тис. POS-терміналів VeriFone EVO 520.

POS-термінал - електронний програмно-технічний пристрій для прийому до оплати платіжних карт, яке може приймати картки з чипом, магнітною смугою і безконтактні карти, а також інші пристрої, що мають безконтактне сполучення.

ПАТ "Укрпошта" входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України. Надає близько 50 видів послуг у 11,5 тис. відділеннях по всій Україні. Штат підприємства налічує 73 тис. працівників, з яких 36 тис. - листоноші.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Час обмеження потужності енергопостачання для промисловості збільшився більш ніж удвічі

Сольський підбив підсумки за основними напрямами фінансування агросектору у 2022-2024 роках

"Епіцентр" фіксує зростання попиту на зарядні станції в 4,5 раза і готовий до можливого стрибка запитів на генератори

Дефіцит е/е значний протягом майже всієї доби, за винятком годин активної роботи ВДЕ - "Укренерго"

"Нафтогаз" готовий надати свою інфраструктуру для оперативного підключення газової генерації е/е і забезпечити її газом - СЕО

Харків'яни та жителі області отримають збільшену субсидію та пільгу на електроенергію в неопалювальний сезон

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА