13:54 11.08.2018

Фонд енергоефективності може почати прийом заявок від ОСББ на початку 2019 року

2 хв читати
Фонд енергоефективності може почати прийом заявок від ОСББ на початку 2019 року

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ планує у вересні оголосити конкурс з відбору незалежних членів наглядової ради Фонду енергоефективності, прийом заявок від ОСББ на участь у програмах Фонду може стартувати з початку 2019 року.

"Ми розраховуємо, що наглядова рада вперше збереться у грудні (або на початку січня) і ухвалить перші рішення: про затвердження організаційної структури, формування штату, відпрацює попередні пропозиції щодо затвердження самих програм, і почне вибір членів дирекції, зокрема технічного та фінансового директорів, які очолять відповідні офіси Фонду... Сподіваємося, що з початком наступного року Фонд зможе приймати перші заявки", – розповіла в інтерв'ю "Енергореформі" в. о. директора Фонду енергоефективності Юлія Головатюк-Унгуряну.

Як вона пояснила, наступного тижея віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко затвердить склад комісії, яка обиратиме незалежних представників до наглядової ради. Як передбачається, у вересні буде опубліковано оголошення про проведення конкурсу з вибору двох незалежних членів наглядової ради Фонду енергоефективності.

"Після публікації оголошення про конкурс буде відведено 65 днів, тобто наглядова рада має бути сформована близько листопад-грудня", – уточнила Ю.Головатюк-Унгуряну.

Як повідомлялося, 25 липня Мінрегіон зареєстрував в Єдиному держреєстрі юросіб і фізосіб-підприємців держустанова "Фонд енергоефективності" і призначив в. о. директора Ю.Головатюк-Унгуряну.

Як повідомлялося, 26 липня Кабмін ухвалив рішення збільшити статутний капітал Фонду енергоефективності за кошти державного бюджету на 1,5 млрд грн – до 1,6 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА