19:17 18.11.2023

Гендиректора OpenAI Альтмана звільнено і він залишить раду директорів

1 хв читати
Гендиректора OpenAI Альтмана звільнено і він залишить раду директорів

Сем Альтман піде з посади генерального директора OpenAI - розробника чат-бота ChatGPT і генератора зображень DALL-E, повідомила рада директорів компанії, яку Альтман також покине.

"Рада директорів OpenAI, Inc., яка діє як загальний керівний орган всієї діяльності OpenAI, сьогодні оголосила, що Сем Альтман піде з посади генерального директора і покине раду директорів. Міра Мураті, технічний директор компанії, стане тимчасовим генеральним директором", - йдеться в повідомленні компанії на офіційному сайті.

Як повідомляється, таке рішення було ухвалено після дорадчої перевірки. Директори компанії визнали, що Альтман не завжди був відвертим із ними у своїх повідомленнях. "Правління більше не впевнене в його здатності продовжувати очолювати OpenAI", йдеться в заяві.

"OpenAI був створений для досягнення нашої місії: гарантувати, що загальний штучний інтелект принесе користь усьому людству. Рада, як і раніше, повністю віддана виконанню цієї місії", - зазначила рада директорів, подякувавши Альтману "за великий внесок у створення і розвиток OpenAI".

Американська компанія OpenAI займається технологіями на основі машинного навчання. Була створена 2015 року кількома бізнесменами, зокрема Ілоном Маском (вийшов зі складу директорів 2018 року) і Семом Альтманом.

 

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА