10:46 20.07.2022

Мінцифри запускає англомовне цифрове медіа про Україну UNITED24

1 хв читати
Мінцифри запускає англомовне цифрове медіа про Україну UNITED24

Міністерство цифрової трансформації України працює над створенням англомовного цифрового медіа UNITED24, яке розповість світові про Україну.

"Я впевнений, що ця війна - між цивілізацією і варварством, і саме тому світ - на нашому боці. Тому ми маємо висвітлювати, якою неймовірною, сильною, технологічною і креативною країною ми є", - написав у своєму телеграм-каналі віцепрем'єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У Мінцифри закликали охочих приєднуватися до команди нового медіа. Наразі на його сайті активні вакансії фіксера, контент-кріейтера, журналіста, редактора, блогера, експерта, інфлюєнсера та моушн-дизайнера.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський 18 травня 2022 року підписав указ про заснування національного бренду UNITED24 та привітав першого посла цього бренду – легендарного українського футболіста і тренера Андрія Шевченка.

Міністерство молоді та спорту 7 червня відкрило спеціальний рахунок у Національному банку України для пожертвувань у межах ініціативи фонду відновлення UNITED24.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА