13:36 13.12.2021

"Vodafone Україна" запустив послугу "Інтернет для 2-го девайса"

2 хв читати
"Vodafone Україна" запустив послугу "Інтернет для 2-го девайса"

Мобільний оператор "Vodafone Україна" запустив сервіс шерингу інтернету для ще однієї додаткової SIM-картки - один номер на дві картки та два пристрої.

Як зазначається в повідомленні оператора в понеділок, цей сервіс дає змогу не лише ділитися своїм інтернет-трафіком, а й відстежувати його використання, а також контролювати баланс для обох карток.

Компанія "Vodafone Україна" запропонувала використати єдиний обсяг даних для двох пристроїв одночасно.

"Це спрощує користування інтернетом для кількох девайсів - клієнтам більше не треба думати про оплату інтернету на кожній картці окремо. Основна й додаткова картки матимуть спільний баланс і використовуватимуть інтернет у рамках одного тарифу. На відміну від роздачі інтернету, під час використання послуги "Інтернет для 2-го девайса" сесія не перериватиметься навіть під час голосового виклику", - зазначається в повідомленні.

На додатковій картці заблоковано голосові та SMS- послуги, а також USSD-запити, що убезпечить від підключення випадкових послуг.

Уточнюється, що на етапі клієнтського тестування послуги додаткову картку використовували не лише в планшетах і смартфонах, а й у ноутбуках, модемах і навіть в автомагнітолах. При цьому 90% користувачів після тестування зауважили, що готові продовжити користуватися послугою і надалі.

"Vodafone Україна" - другий за величиною оператор мобільного зв'язку в Україні.

У 2019 році NEQSOL Holding через У 2019 році NEQSOL Holding через ТОВ "Telco Solutions and Investments", підконтрольну Bakcell, підписало угоду з ПАТ "МТС" про купівлю її телекомунікаційного бізнесу в Україні. Операцію з купівлі "Vodafone Україна" було закрито наприкінці грудня 2019 року із залученням фінансування J.P. Morgan і RBI, ціна становила $734 млн, включно з відкладеним платежем на суму близько $84 млн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА