21:46 09.10.2020

Близькі власника "Vodafone Україна" Гасанова купують "Сітронікс Телеком Солюшнс Україна"

2 хв читати
Близькі власника "Vodafone Україна" Гасанова купують "Сітронікс Телеком Солюшнс Україна"

Близькі власника групи компаній NEQSOL Holding Насіба Гасанова, який є бенефіціаром 100% другого за величиною українського оператора мобільного зв'язку "Vodafone Україна", купують 100% ТОВ "Сітронікс Телеком Солюшнс Україна" (Київ).

Як повідомив Антимонопольний комітет України, він отримав відповідну заявку від ТОВ "Сі-Телеком Холдинг" (Київ), співвласниками якого, за даними держреєстру, з частками по 40% є Гасанови Артем і Раміз Насіб огли, один із яких прописаний за тією ж адресою, що й, імовірно їх батько, Насіб Гасанов.

Власником ще 20% виступає Юсиф Джаббаров, чиє ім'я і прізвище збігаються з ім'ям і прізвищем CEO NEQSOL Holding.

АМКУ також повідомив, що отримав заявку на схвалення узгоджених дій "Сі-Телеком Холдинг" і нинішнього власника "Сітронікс Телеком Солюшнс Україна" - BAGGIO Holding B.V. відповідно до їх договору купівлі-продажу про відмову від конкуренції терміном на п'ять років.

Бенефіціарним власником "Сітронікс Телеком Солюшнс Україна" через BAGGIO Holding B.V. виступає бізнесмен Володимир Євтушенков, який був кінцевим бенефіціаром "Vodafone Україна" до його покупки в кінці минулого року Гасановим.

"Сітронікс Телеком Солюшнс Україна" надає на українському ринку послуги з технологічних рішень, СКС, мережі та експертизу оптимізації ІТ. ВАТ "Сітронікс" до 2009 року в Україні та інших країнах регіону працювала під брендом "Квазар-Мікро". Діяльність компанії включає управлінський консалтинг, впровадження систем управління підприємством, системну інтеграцію, розробку програмного забезпечення, сервісні послуги та навчання.

"Сітронікс Телеком Солюшнс Україна" в 2019 році збільшила виручку на 1,3% - до 700,89 млн грн, а її чистий прибуток скоротився в 2,9 раза - до 22,1 млн грн.

Група компаній NEQSOL Holding, згідно релізу, має понад 25-річний досвід роботи в різних галузях і країнах. Її діяльність охоплює нафтогазову, телекомунікаційну, високотехнологічну та будівельну галузі в таких країнах, як Велика Британія, США, Туреччина, Азербайджан, Казахстан, ОАЕ, Бангладеш. Група увійшла в телекомунікаційну галузь на початку 2000-х років.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА