15:50 24.11.2023

"Українська команда" закликає витратити зекономлені у чорну п’ятницю кошти на донати: "Не купуй фігні! Краще зігрій захисника!"

1 хв читати
"Українська команда" закликає витратити зекономлені у чорну п’ятницю кошти на донати: "Не купуй фігні! Краще зігрій захисника!"

Зекономлені у чорну п’ятницю кошти краще за все витратити на донати для захисників. Волонтери "Української команди" пропонують долучитися до збору на хотпаки для бійців на передовій. Вартість одного такого пакунку – 140 гривень, повідомляється на Facebook-сторінці волонтерського штабу. 

"Друзі, сьогодні багато з вас будуть штурмувати магазини та полювати на знижки. В цей час наші хлопці та дівчата штурмуватимуть позиції та полюватимуть на ворога. Сьогодні ще тепла чорна п’ятниця. Але післязавтра вже холодна та біла від снігу неділя, а далі…зима. Ми, українці, любимо економити та вміємо допомагати. Тож поєднаємо це прямо зараз. Зекономив – задонать! "Українська команда" продовжує збір на теплі пакунки для захисників", - повідомив волонтер "Української команди" Орест Криштафович.

Кожний теплий пакунок – хотпак – складається з хімічної грілки, сухого душу та присипки, повідомляють волонтери.

"Це проста штука, яка  виручить бійців. 140 гривень – один зігрітий боєць. 4200 грн – зігрітий цілий взвод. Поїхали! І ось вам слоган на чорну п’ятницю: Не купуй фігні! Краще зігрій захисника!" - наголошують в "Українській команді".

Раніше повідомлялося, що "Українська команда" оголосила великий збір на хотпаки для 50 тисяч бійців на передовій. Потрібно зібрати 7 мільйонів гривень.

Долучитися:

ПриватБанк  

Монобанк  

UA Pay  

Повні реквізити  

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА