10:57 28.08.2023

Успіхи української кардіохірургії попри війну

1 хв читати

Українська делегація на чолі з професором Іллею Ємцем на запрошення американських колег ділиться досвідом під час 8 Всесвітнього конгресу дитячих кардіологів та кардіохірургів, який триває у Вашингтоні з 27 серпня  до 1 вересня 2023 року. 


Професора Ємця обрано членом президії найбільшої світової конференції за значні здобутки та інновації в лікуванні діток з вадами серця. 

 Варто нагадати, що саме команда Центру дитячої кардіології та кардіохірургії першою у світі почала використовувати пуповину кров для кардіохірургічних операцій.  Про пуповинну програму доктор Ємець доповідав у США у травні 2011, а у травні 2016 також в Америці доповідав про пʼятирічний досвід пуповинної програми. Сьогодні спілкувався з багатьма колегами з інших країн, яких зацікавила доповідь.  1 вересня запланована  його друга доповідь. 
Медичний директор Центру Андрій Максименко 30 серпня доповідає про діяльність Центру з перших днів війни - про лихо та зміну вектору надання допомоги відповідно до викликів. 

Центр на конгресі представляє команда, до якої увійшли Надія Руденко, Олександра Мотречко, Юлія Климишин.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА