17:04 01.04.2023

Розпочинаємо новий проєкт "Машини наступу" - Едуард Мкртчан

2 хв читати
Розпочинаємо новий проєкт "Машини наступу" - Едуард Мкртчан

Для потреб ЗСУ, які воюють у Донецькій області Благодійний Фонд Едуарда Мкртчана закупає автомобілі підвищеної прохідності. Адже бійці постійно потребують транспортних засобів. А контрнаступ та деокупація наших територій мають наблизити нашу перемогу.

Всього фонд планує передати військовим 21 пікапи.

“Певний час перебуваю у складі підрозділу поблизу міста, де точаться запеклі бої. Знаю, як гостро там потрібні місткі автомобілі. Надійний позашляховик рятує життя і посилює боєздатність. На жаль, ці машини живуть на передовій не довго. Аби частково задовольнити цю потребу, разом із моїм Благодійним фондом розпочинаємо проєкт «Машини наступу». Порахували, що для мінімальних потреб кількох підрозділів потрібні 21 авто. Цю кількість наразі можемо придбати. Наші волонтери вже привезли першу партію автівок в Україну. Транспортні засоби наразі ремонтуються та фарбуються. Незабаром їх відправлять на фронт. Наближаємо перемогу разом!”, – повідомив Едуард Мкртчан.

Це вже не перша гуманітарна допомога Фонду: з початком повномасштабного вторгнення діяльність організації була повністю спрямована на підтримку населення, що постраждало від вторгнення окупанта. Наприкінці 2022 – на початку 2023 року було придбано та передано територіальним громадам будматеріалів на суму 4.9 млн. грн.

Крім цього, людей забезпечували продуктовими наборами, ліками, а в холодну пору року – генераторами та пічками для обігріву житла. Усього на початок 2023 року від Фонду було передано гуманітарної допомоги на більш ніж 30 мільйонів гривень. Засновник фонду та меценат Едуард Мкртчан з перших днів повномасштабного вторгнення юоронить Україну і зараз служить на сході каїни, захищаючи країну від ворога.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА