11:34 17.12.2021

В Епіцентрі розказали хто зробив палаючу дірку в рекламному борді компанії

1 хв читати

Напередодні в мережі оприлюднили фото палаючого рекламного борда Епіцентр з величезною дірою. 

Як повідомляв телеграм-канал Київ Оперативний, рекламний борд палав на проспекті Академіка Палладіна неподалік від торговельних центрів Епіцентр та Lavina Mall. Поруч з місцем події також були помічені автомобілі патрульної поліції та столичних пожежників. 

Користувачі телеграм-каналів припускали, що подібні пошкодження могло викликати падіння метеориту чи іншого невідомого літаючого об’єкту. 

Проте в прес-службі групи компаній Епіцентр заявили, що жодної катастрофи на пр-ті Палладіна не сталося, а палаючий борд був лише декорацією для зйомок рекламного відеоролика до новорічних свят. 

За сюжетом цієї реклами, санчата Святого Миколая виходять з ладу під час польоту, врізаються в рекламний борд і падають неподалік Епіцентру. Розуміючи, що через аварію свято знаходиться під загрозою, Святий Миколай поспішає в торговельний центр. Там він знаходить всі необхідні подарунки і завдяки службі доставки вчасно встигає доставити їх до всіх українських родин. 

Таким чином напередодні сезону свят в компанії хотіли ще раз нагадати, що в мережі торговельних центрів Епіцентр можна придбати все необхідне до Нового Року. В тому числі подарунки, побутову техніку та електроніку, і навіть посуд та продукти до святкового столу.  

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА