15:13 25.05.2021

XXV Всеукраїнський День Логіста в Києві 27-28-го травня 2021 року!

5 хв читати

TradeMasterGroup організовує XXV Всеукраїнський День Логіста.
Конференція відбудеться 27-28-го травня 2021 року, м.Київ, Кільцева дорога 70, Дизайн-готель Road.

Всеукраїнський День Логіста з року в рік чекає кожен логіст, який хоч раз побував на цій конференції. Захід став для багатьох директорів логістики унікальним комунікаційним майданчиком, який сприяє обміну досвідом з представниками бізнесу та експертами, з обговоренням тенденцій розвитку логістики, відмінним шансом для кожного з учасників поділитися здобутками, перейняти успішний досвід і обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу.

Більше 250 керівників з логістики зберуться на головній, наймасштабнішій події логістики 2021 року!
Провідні компанії України підтримують проведення Всеукраїнського Дня Логіста: Logistic Forklift, InterCargoTruck, FaamLithiumTechnology, UVK just-in-time, LADING.EU, Quantum International, Богач Плюс, Codeska, YouCoach і ін.
Серед участників Дня Логіста 2021:
Компаниї рітейлери, виробники, дистриб’ютори :

Сперко Україна, Аграна Фрут Україна, БаДМ, ФАСТ ПАК, Галнафтогаз, Fado, ЭпицентрК, ЖЖУК, Фіно Верде, МД Фуд Сервіс, МД Альянс Груп, Галичфарм, АТБ-МАРКЕТ, Імперіал Тобакко Продакшн Україна, ГК Алло, САВ-ДІСТРИБЬЮШН (Фокстрот), Сільпо-Фуд, Руш(сеть ЕВА), ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ(сеть АЗС WOG), Штраус Україна и др.
Компанії постачальники рішень і послуг для логістики: ЛОГІСТИК-ПЛЮС, ЛЕІДІНГ, Мак-Авто,ЕКОВІС ЛОДЖИСТІКС УКРАЇНА, Богач Плюс,Совтес, Global Logistics, КОНСАЛТИНГ ФОР РИТЕЙЛ,Алерс Логистик Украина, СКЮ Логистик, Нова Пошта-Центр, ИнтерКаргоТрак, И-Логистика, СОТАСС, Cushman & Wakefield, Глобал Оушен Линк,ЕНЕРДЖІ ГМБХ, Мантіс Україна, WareTeka, Незалежне Митне Агентство, Pro-consulting, РК-Транс, Монтажбудюг, ССК и др.

В рамках конференції Ви:

- Обміняєтесь один з одним передовим досвідом;

- Дізнаєтеся прогноз розвитку ринку вантажоперевезень в Україні;

- Відкоригуєте свої бізнес-процеси, щоб скоротити витрати на логістику;

- Зможете провести переговори з потенційними клієнтами та партнерами;

- Спільно з колегами зможете посилити розвиток ринку логістики в Україні;

- Побачите професійне шоу водіїв навантажувачів.

Традиційно конференція буде поділена на 3 блоки: Аналітика ринку логістики в Україні; Складська логістика; Транспортна логістика.
В рамках Всеукраїнського Дня Логіста учасників чекає 2 дня насичених інформативних виступів від кращих спікерів - діючих директорів з логістики, власників логістичних компаній і провідних незалежних експертів в побудові логістичних ланцюжків.

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ:

- Аналіз ключових показників ринку складської нерухомості, обсяг орендованих складських приміщень і потенціал ринку складської нерухомості, перспективи розвитку логістичної нерухомості, вартість, території, введення в експлуатацію по регіонах розповість Дмитро Пасенков, керівник департаменту промислової логістичної нерухомості компанії Cushman & Wakerield;

- Виступ від Ігоря Гриша, начальника Відділу операційної логістики "Імперіал Тобакко Продакшн Україна" на тему: "Впровадження висотного автоматизованого складу, результати роботи через 6 років";

- Валерій Губарєв - провідний експерт компанії "Незалежне Митне Агентство" розповість про автоматизацію митних процесів зовнішньоекономічної діяльності в міжнародній торгівлі. У своєму виступі спікер торкнеться теми нової комп'ютеризованої системи транзиту (NCTS) в Україні, впровадження ІТ-системи митного оформлення вантажів підприємствами зі статусом АЕО - без присутності митника; автоматичне митне оформлення за принципом "мовчазної згоди".

- Майстер-клас від Євгена Нікушина, директора з логістики компанії Fado "Як знайти гроші на складі при роботі з витратникми матеріалами і заощадити до 30% бюджету";

- Ігор Литвиненко, директор з розподільчої логістики "БаДМ" проведе для учасників аналітичний екскурс навколо досвіду компанії в темі "Результат впровадження Вузькопрохідного складування";

- Тетяна Пашкіна, HR-експерт розповість про ключові показники успішної реалізації персоналу в роботі, аналітику ринку праці в логістиці сегментація і метрики, що впливають на роботу з персоналом; інвестиції в людський капітал;

- Олександр Демченко, директор компанії "І-Логістика" торкнеться теми "Оптимізація складської логістики: WMS систем Logistics Vision Suite" - кейс компанії по впровадженню, факапи і досягнення компаній, які досягли успіху в даному питанні.

- Представники компанії Веартека, Андрій Чернявський, Commercial Director і Марі Чуркіна, Business Development Manager з власного досвіду розкажуть як бізнесу оптимізувати складську логістику, а 3PL вирішити проблему порожніх площ на складі.

- Ярослав Бідняк, керівник напрямку автоматизації компанії "Склад Сервіс Київ" виступить з доповіддю на тему: "Як автоматизація прискорює процес комплектації / консолідації замовлень на складі".

- Про аналіз ринку вантажоперевезень України і основні тенденції на ринку логістики розповість аналітик компанії Pro-consulting, Крістіна Бровенко.

- З темою: "Оптимальна побудова логістичної системи» виступить Богдан Яковленко, директор з логістики "Епіцентр К".

- Вероніка Зеленська, керівник транспортного напрямку мережі магазинів EVA детально розкриє тему: "Бізнес процеси організації та управління доставки кінцевому споживачеві", торкнеться проблеми поставок і запропонує цікаві варіанти рішень.

- Володимир Гусак, асоційований партнер Global Ocean Link виступить з доповіддю на тему: "Міжнародний Контейнерний поїзд UA-EU. Перспективи на 2021", торкнеться аспектів міжнародної торгівлі між ЄС і Україною, запропонує інтермодальні рішення для України.

- Chief Marketing Officer "Вантаж-Логістика", В'ячеслав Левченко в своєму виступі розкриє тему: "Особливості організації роботи останньої милі".

- Докладним кейсом впровадження тендерних процедур поділиться Віктор Філоненко, директор "Автотранском" і виступить з темою "Оптимізація витрат на обслуговування власного автопарку".

- Володимир Бондарєв, експерт в галузі управління товарними запасами в національних роздрібних мережах розповість про підводні камені ABC-аналізу в управлінні товарними запасами, розгляне АВС-аналіз з математичної точки зору.

- CEO SK Group EU, Chief Logistics Officer Yarych, Юрій Свірський, стане спікером з темою: "Оптимізація ланцюжка постачання з допомогою автоматизації та імітаційного моделювання. Кейси впровадження в українських компаніях".

В рамках конференції Вас чекають спецпроекти:

- Виставка рішень і послуг для логістики - традиційно в рамках Конференції Всеукраїнський День Логіста проходить виставка рішень і послуг, а також обладнання і техніки для логістики. Кращого способу представити свою компанію перед потенційними партнерами на конференції складно уявити!

- Тематичні майстер-класи з логістики - 15 тематичних виступів керівників логістики. Тематичні майстер-класи пройдуть в перший і другий день.

Якщо ви керівник компанії або директор з логістики, провідний логіст компанії, участь в Головній Галузевій події Логістики переверне Ваше бачення і підштовхне до оперативних змін і дасть план перших кроків оптимізації логістичної складової вашого бізнесу!

Встигніть забронювати місце для Вашої компанії на головному заході логістики України!

Для реєстрації перейдіть за посиланням https://clck.ru/Uu6CZ

За детальною інформацією звертайтесь також за телефоном +380 (67) 828-22-59, Алёна

Компанія-організатор TradeMasterGroup стала переможцем у Національній Премії "Вибір споживача 2020" і отримала перемогу як кращий постачальник товарів і послуг 2020.
 

"Інтерфакс-Україна" – офіційний інформаційний партнер події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА