17:21 04.08.2020

Підбито попередні підсумки зовнішнього консолідованого аудиту "Донбасенерго"

2 хв читати
Підбито попередні підсумки зовнішнього консолідованого аудиту "Донбасенерго"

Компанія G-CERTI (Південна Корея) підбила попередні підсумки сертифікаційного аудиту ПАТ "Донбасенерго", який у 2020 р. був проведений по трьох системах менеджменту: якості, охорони здоров'я і безпеки праці, а також охорони навколишнього середовища.

Аудитори підтвердили, що в компанії вибудувана й успішно функціонує система охорони здоров'я і безпеки праці (ОЗіБП), що відповідає новому міжнародному стандарту ISO 45001:2018. Система менеджменту ОЗіБП поширюється на всі структурні одиниці, крім СО "Енергосоцінвест" і СО "Енерготорг".

Паралельно був проведений наглядовий аудит системи менеджменту якості на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001:2015. Цього року менеджмент системи якості поширився й на структурну одиницю компанії «Електроремонт», тобто відбулося розширення сфери сертифікації стосовно системи якості.

Крім того, паралельно проведено ще й наглядовий аудит системи менеджменту охорони навколишнього середовища на відповідність міжнародному стандарту ISO 14001:2015.

Уже через місяць "Донбасенерго" отримає сертифікат на систему менеджменту ОЗіБП, що відповідає міжнародному стандарту ISO 45001:2018.

Довідково: станом на 01.08.2020 р. 60,86 % акцій ПАТ "Донбасенерго" належать Приватному акціонерному товариству "ЕНЕРГОІНВЕСТ ХОЛДИНГ", 25 % + 1 акція — державі в особі Фонду державного майна України.

ПАТ "Донбасенерго" об’єднує дві електростанції: Слов’янську та Старобешівську ТЕС (остання з 2014 р. розташована на не підконтрольній Україні території). З березня 2017 р. показники виробничої діяльності активів, розміщених на тимчасово окупованій території в Донецькій області, не включаються у зведену звітність «Донбасенерго» через втрату контролю над ними.

Сумарна встановлена потужність Слов’янської ТЕС становить 880 МВт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА