15:45 02.10.2021

Українська влада на дипломатичному рівні поки що не надавала допомоги Саакашвілі - нардеп Ясько

2 хв читати
Українська влада на дипломатичному рівні поки що не надавала допомоги Саакашвілі - нардеп Ясько

Українська влада на дипломатичному рівні поки що не надавала допомоги затриманому в Грузії екс-президенту Міхаілу Саакашвілі, повідомила народний депутат з фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько.

"Станом на ранок такого контакту (на дипломатичному рівні – ІФ) не було, але має обов'язково відбутися", - сказала Ясько журналістам у відповідь на питання, чи надавала українська влада вже Саакашвілі якусь допомогу.

"Він (Міхаіл Саакашвілі - ІФ) перебуває зараз в Грузії, заарештований, за моєю інформацією - в Тбілісі. Поїхав до Грузії, тому що не міг вчинити інакше, оскільки він дуже сильно любить свою батьківщину і вважає, що коли вона потребує допомоги, то потрібно бути з народом Грузії... Він заявляв неодноразово, що буде повертатися до Грузії, щоб захищати волевиявлення грузинського народу, а воно проходить якраз сьогодні, сьогодні - день місцевих виборів... Він зробив так з великим серцем, розуміючи різні ризики", - додала вона.

Крім того на запитання про те, як вона ставитися до слів народного депутата фракції "Європейська солідарність" Іванни Клімпуш-Цинцадзе з приводу зв'язку з одруженим чоловіком, Ясько зазначила: "Якби пані Клімпуш-Цинцадзе, і не тільки вона, думала про Україну і про захист українських інтересів, то щось особисте її точно не повинно було б цікавити. Мені соромно, що є такі коментарі. По-друге, той хейт, який дійсно іноді виходить від особистого життя, я вважаю, що це неприпустимо, тому що кожен має право на захист свого особистого життя".

Як повідомлялося, Саакашвілі, який посідає в Україні посаду голови виконкому Національної ради реформ, несподівано повідомив публічно про рішення створити сім'ю з українським народним депутатом від Партії "Слуга народу" Єлизаветою Ясько. Записане спільно з Ясько відеозвернення Саакашвілі поширив через соціальні мережі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА