17:15 11.09.2020

"Євросолідарність" наступного тижня ухвалить рішення щодо виборів мера Києва та визначиться зі списком кандидатів до Київради - Гончаренко

2 хв читати
"Євросолідарність" наступного тижня ухвалить рішення щодо виборів мера Києва та визначиться зі списком кандидатів до Київради - Гончаренко

Партія "Європейська солідарність" ухвалить рішення про свою кандидатуру на посаду мера Києва наступного тижня, заявив народний депутат і член однойменної фракції у Верховній Раде Олексій Гончаренко.

"Ми ще не ухвалили рішення. Рішення буде ухвалено найближчим часом, наступного тижня", - сказав Гончаренко в п'ятницю в інтерв'ю "Радіо НВ".

Депутат уточнив, що рішення буде ухвалено на міській партійній конференції. "Наступного тижня у нас відбудеться міська партійна конференція, на якій ми вже остаточно визначимося і зі списком кандидатів до Київради, і з тим, що ми робитимемо з виборами київського міського голови", – зазначив він.

Гончаренко також прокоментував можливе висунення лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка на посаду мера столиці.

"Якщо ви запитуєте безпосередньо про Петра Порошенка, то я думаю, що після того, як він був президентом, він є п'ятим президентом України, і зараз він лідер парламентської політичної сили, - то мені здається, що цього достатньо йому для того, щоб впливати на долю країни, її майбутнє, стратегію: на те, що для нього як державника є важливим", - сказав нардеп.

Він зазначив, що партія має стратегію, але як її втілити – висунути свого кандидата чи ж підтримати когось із вже наявних - вирішить міська партійна конференція.

"Усе може бути", - відповів Гончаренко на запитання про можливість підтримки "Євросолідарністю" кандидата від іншої партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА