15:13 17.12.2018

Тимошенко закликає Раду ухвалити закон, що забороняє будь-які операції із ГТС

2 хв читати
Тимошенко закликає Раду ухвалити закон, що забороняє будь-які операції із ГТС

Лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає Верховну Раду підтримати законопроект №8107, що забороняє продаж газотранспортної системи (ГТС) України.

Як повідомляє в понеділок прес-служба партії, Ю.Тимошенко під час погоджувальної ради лідерів фракцій і комітетів парламенту зазначила, що за останні місяці свого президентства Петро Порошенко спільно з його афілійованими компаніями "планує привласнити українську ГТС".

"Віддається не просто половина ГТС за безцінь, а віддається в управління невідомо кому. І Україна позбавляється 3 млрд дол. щорічного доходу", - обурилася Тимошенко.

Тому лідер "Батьківщини" закликала голову Верховної Ради і лідерів фракцій підтримати законопроект №8107, що забороняє будь-які операції з ГТС.

Ю.Тимошенко попередила, що у разі, якщо влада таки зважиться на тіньову приватизацію ГТС України, новий президент поверне її у власність держави.

"Хочу попередити всіх шахраїв, зокрема президента, новий президент поверне Україні ГТС і не поверне тих грошей, які за неї будуть заплачені. І це буде визначено законом України про націоналізацію вкраденого українського стратегічного ресурсу", - зазначила вона.

"Юлія Тимошенко також нагадала про проект постанови №9265, що передбачає скасування рішення уряду про підвищення ціни на газ у ручному режимі.

Лідер партії "Батьківщина" висловила здивування з приводу того, що цей документ, підписаний шістьма лідерами фракції і груп, все ще не внесено до енергетичного блоку питань. Вона вимагає внести цей проект постанови до розгляду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА