11:37 06.11.2018

НАЗК 8 листопада очікує нардепа Богуслаєва для пояснень про несвоєчасне подання відомостей про покупку майна

2 хв читати
НАЗК 8 листопада очікує нардепа Богуслаєва для пояснень про несвоєчасне подання відомостей про покупку майна

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запросило народного депутата України В'ячеслава Богуслаєва (група "Воля народу") прибути 8 листопада о 10:00 для пояснень і, за наявності підстав, складання протоколу про адміністративне правопорушення.

Як повідомляється на сайті НАЗК у вівторок, встановлено, що, будучи в статусі народного депутата, В.Богуслаєв несвоєчасно повідомив про суттєві зміни в майновому стані (йдеться про придбання будівлі з побутовими та господарськими спорудами, а також рухомого майна на суму, що перевищує 50 прожиткових мінімумів).

Таким чином, дії нардепа підпадають під ознаки правопорушення, пов'язаного з корупцією, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У НАЗК нагадали, що неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.

У керівництві ПАТ "Мотор Січ" (Запоріжжя), почесним президентом якого є В.Богуслаєв, агентству "Інтерфакс-Україна" уточнили, що нині він перебуває у службовому відрядженні за межами країни.

"Цими днями В.Богуслаєв перебуває в службовому відрядженні за межами України: він бере участь у роботі Міжнародної виставки вертольотів та обладнання для їх обслуговування HeliShow-2018, яка відбувається в Дубаї 6-8 листопада", - уточнив співрозмовник агентства.

ПАТ "Мотор Січ" - один із найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також промислових газотурбінних установок. Постачає продукцію більш ніж до 100 країн світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА