15:25 06.09.2018

Рада ратифікувала низку угод про можливість працевлаштування для членів сімей дипломатів

2 хв читати

Верховна Рада ратифікувала угоди між Україною і Португалією, а також між Україною і Федеративною Республікою Німеччина, що надають можливість працевлаштуватися членам сімей співробітників дипломатичних представництв і консульських установ.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", за законопроект про ратифікацію угоди з Німеччиною проголосував 231 народний депутат на пленарному засіданні в четвер.

Відповідно до угоди, членам сімей співробітників дипломатичних представництв і консульських установ, офіційно акредитованих на територіях країн-підписантів, дозволяється здійснювати трудову діяльність у державі, де вони перебувають. У разі початку трудової діяльності, особи, до кого це може бути застосовано, звільняються від необхідності отримувати дозвіл на проживання.

Аналогічна угода з Португалією - про здійснення оплачуваних видів діяльності членами сімей, яких утримують співробітники дипломатичних представництв і консульських установ, - проголосували 230 народних депутатів.

Верховна Рада також ратифікувала Угоду між Кабінетом Міністрів України і Федеральною радою Швейцарії про здійснення оплачуваної діяльності особами, які супроводжують співробітників дипломатичних представництв, консульських установ та постійних представництв при міжнародній організації. Відповідний законопроект (№0182) про ратифікацію угоди підтримав 231 народний депутат.

Відповідно до угоди, супроводжувальним особам співробітників дипломатичних представництв, консульських установ та постійних представництв при міжнародних організаціях, які офіційно акредитовані при державі - підписантів угоди, дозволено здійснювати оплачувану діяльність в державі акредитації за умови, що вони проживають у цій державі і ведуть спільне домогосподарство з особою, яку вони супроводжують.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА