14:37 02.08.2018

Ще один депутат Харківської облради заявив про вихід із "Самопомочі" через різницю в поглядах на методи роботи

2 хв читати

Депутат Харківської обласної ради Назар Ванюшин заявив про вихід із партії "Об'єднання "Самопоміч".

"Прийняв для себе непросте рішення та написав заяву про вихід із політичної партії "Об'єднання "Самопоміч". Причин декілька, але основна причина - це різні погляди на методи роботи партії в Харківській області зокрема, і в Україні загаалом", - написав Н.Ванюшин на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що на відміну від партії, виступає за конструктивний діалог і співпрацю з владою з багатьох питань. "Обрана партією стратегія на постійну критику влади, на мій погляд, не дає можливості бути максимально ефективними. Із багатьох питань можливо ефективно і конструктивно співпрацювати, вести конструктивний діалог, від чого, у свою чергу, виграють, насамперед, наші виборці та всі жителі області", - написав Н.Ванюшин.

"Виходячи з того, що я чув і мав досвід спілкування, обласна влада зацікавлена в креативних та інноваційних проектах, ідеях, створенні нових виробництв і нових робочих місць. У цьому є принципова розбіжність між моїми поглядами і тими заявами, які лунають від представників партії" , - додав депутат.

Він наголосив, що дуже багато разів озвучував свою позицію та свої думки з цього приводу на засіданнях фракції, а також під час своїх голосувань за бюджетні ініціативи та програми обласної влади. "Я вважаю, що результатом роботи депутатів, навіть опозиційних, мають бути конкретні результати, реалізовані проекти та профінансовані програми, а не критика без конкретних пропозицій. І такі приклади успішної співпраці, я, як секретар бюджетної комісії обласної ради, можу привести. Коли обґрунтовані пропозиції нашої фракції обговорювали та вносили до бюджету або до програм", - сказав Н.Ванюшин.

За останній місяць це вже другий депутат Харківської облради від "Самопомочі", який заявляє про вихід із партії.

23 липня про свій вихід із політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" і складання повноважень у фракції в Харківській облраді заявив також глава правління громадської організації "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк, який у своїх публічних виступах, зокрема на сесіях і в публікаціях, регулярно критикує керівництво міста та області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА