15:27 30.10.2016

Тарута задекларував $5,5 млн готівкою, понад 300 антикварних виробів і картин

2 хв читати
Тарута задекларував $5,5 млн готівкою, понад 300 антикварних виробів і картин

Позафракційний народний депутат Сергій Тарута зазначив в електронній декларації за 2015 рік велику кількість предметів мистецтва та антикварних виробів.

Народний депутат зібрав близько 200 картин, велика частина з них – старовинні. Є роботи Карла Брюллова, Івана Айвазовського.

У декларації С. Тарути вказані близько 100 антикварних виробів. Серед них – статуетки, монети, карти, ювелірні вироби, предмети декору. У нардепа близько 20 предметів японського антикваріату

Крім того, він задекларував близько 30 ікон і зливок золота.

В декларації також зазначено 16 пар годинників, які належать йому та членам його сім'ї, а також кільця, сережки, кулони, підвіски.

Готівкою в С. Тарути та членів його сім'ї задекларовано $5,5 млн, EUR 560 тис. і GBP20 тис.

У банках вони тримають $1,1 млн., EUR 2,6 тис. і 485тис.грн, третім особам нардеп позичив 3,5 млн. грн.

У власності народного депутата перебувають 3 квартири в Києві (171,8 кв. м, 257,1 та 203,7 кв. м), офіс та нежитловий будинок у столиці (556,8), квартира в Маріуполі (44,6 кв. м). Крім того, 2 квартири в Криму – у Партеніті (Алушта) і Нікіті (Ялта), будинок, квартира земельна ділянка в Донецьку.

У дружини, доньки і матері парламентарія – будинок, квартира, земельна ділянка в Маріуполі, будинок і земельна ділянка в селі Виноградне біля Маріуполя. Крім того, вони володіють 2 земельними ділянками в Партеніті, 3 земельними ділянками, будинком (479,4 кв. м), гаражем, 2 квартирами (165,5 і 74,5 кв. м) у Києві.

С. Тарута і його сім'я задекларували автомобілі Lexus GS 430 2006 року випуску, Lexus GX470 2008 року, Audi ТТ 2007 року, Renault Master 2008 року випуску.

Народний депутат є кінцевим бенефіціарним власником 29 компаній. Серед них Dargamo Holdings Limited , ARROWCREST LIMITED, ТОВ «ПБП «Азовінтекс», ТОВ "Арт Інвест Груп", ПРАТ "Кальчицкий кар'єр", ПАТ "Дніпропетровський трубний завод", ПРАТ "Українська гірничо-металургійна компанія", ТОВ "Альфа-метал", ТОВ "Хокейний клуб «Сокіл Київ»" та ТОВ "Футбольний клуб «Металург»".

Дохід народного депутата в 2015 році становив майже 2,1 млн грн (зарплата у Верховній Раді, відсотки, здача в оренду майна). Члени його сім'ї отримали 776,5 тис. грн доходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА