15:08 29.10.2016

Тимошенко презентувала свою програму розвитку села

1 хв читати
Тимошенко презентувала свою програму розвитку села

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко презентувала програму розвитку села, яка пропонує масове створення сімейних фермерських господарств.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", презентація відбулася в суботу в Києві під час Всеукраїнського селянського віче, ініційованого "Батьківщиною".

"Центром і гарантією життя українського села має стати сімейне фермерське господарство... Ми повинні дати собі слово, що горді відродити село, і поставимо сильну українську владу, поставимо в центрі Києва хату-мазанку, шевченківську хатинку як подяку українському селянству", - сказала вона, виступаючи на віче.

Ю.Тимошенко зазначила, що "Батьківщина" висуває 184 кандидата на вибори голів об'єднаних територіальних громад, які заплановані на 11 і 18 грудня 2016 року. Вона пообіцяла до виборів відвідати всі регіони, де відбудуться вибори.

Вона також наголосила на необхідності ухвалення в парламенті закону про стратегічний розвиток українського фермерства. Ю.Тимошенко зазначила, що ключовою в цьому законі має бути норма про позбавлення податків тих фермерських господарств, чий прибуток за рік не перевищує EUR300 тис.

Лідер "Батьківщини" виступила за продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення і відставку чинної глави Національного банку України Валерій Гонтаревої.

"Нам треба скуповувати в державну власність землю в селян, які хочуть продати її за реальною ринковою ціною. Нам треба формувати земельний ресурс, щоб давати її (в оренду - ІФ) сімейним фермерам", - наголосила вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА