11:20 11.05.2016

Ковальчук призначений представником президента в Кабміні

1 хв читати
Ковальчук призначений представником президента в Кабміні

Глава Української держави Петро Порошенко своїм указом призначив першого заступника глави Адміністрації президента України Віталія Ковальчука представником президента у Кабінеті Міністрів.

"Призначити Ковальчука Віталія Анатолійовича - першого заступника глави Адміністрації президента України - представником президента України у Кабінеті Міністрів України", - йдеться в тексті указу №204/2016, оприлюдненому на сайті глави Української держави.

Раніше в середу політолог Вадим Карасьов, який з посиланням на власні джерела повідомив про можливості цього кадрового рішення П. Порошенка, висловив переконання, що "по суті, президент посилює реформатора-стратега Бальцеровича технократом-практиком Ковальчуком", - зазначає політолог.

Як повідомлялося, 22 квітня П. Порошенко призначив одного з найуспішніших польських архітекторів реформ Лешека Бальцеровича представником президента в Кабінеті Міністрів України. За інформацією прес-служби глави Української держави, П. Порошенко разом із прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом провів зустріч з Л. Бальцеровичем і колишнім віце-прем'єр-міністром та екс-міністром фінансів Словаччини Іваном Міклошем.

Як повідомлялося, В. Ковальчук (23 травня 1969 р.) був народним депутатом Верховної Ради України VII і VIII скликань. До призначення його першим заступником глави АПУ 26 грудня 2014 року працював заступником голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка". На президентських виборах 2014р очолював штаб П. Порошенка. На посаді першого заступника голови адміністрації президента він відповідає за регіональну політику.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА