17:38 12.11.2013

Власенко не має наміру змінювати графік відвідувань Тимошенко

2 хв читати
Власенко не має наміру змінювати графік відвідувань Тимошенко

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, колишній народний депутат Сергій Власенко заявляє, що не має наміру змінювати графік відвідувань своєї підзахисної, і сподівається, що обраний щодо нього запобіжний захід надасть йому можливість відвідувати Ю.Тимошенко в такому ж режимі.

"Ні, і не було взагалі жодних підстав застосовувати з якийсь запобіжний захід Звичайно, хтось може сказати, про "пощастило, не заарештували. Сьогодні не заарештували - завтра заарештують. Завтра скажуть, що я взагалі російський шпигун. Суддя стояла абсолютно чітко на позиції Генпрокуратури, нехтувала матеріалами справи" , - сказав С.Власенко журналістам у вівторок після обрання йому запобіжного заходу Печерський райсудом.

Коментуючи рішення суду, він заявив: "Це свідчить про одне - що судова система імені Януковича-Портнова працює. Політичні репресії імені Януковича тривають".

С.Власенко запевнив, що не переховувався від слідства і не має наміру цього робити.

Відповідаючи на запитання про те, чи зможе він після обрання запобіжного заходу виконувати функції захисника Ю.Тимошенко в повному обсязі, С.Власенко сказав: "У цій частині суд ухвалив рішення так: з одного боку вони мене зобов'язали двічі на тиждень десь там відзначатися, а це означає, що в ці дні я точно не зможу поїхати до Юлії Володимирівни. Але при цьому вони надали мені можливість без жодних дозволів їздити до Харкова. Я їздив до цього в Харків орієнтовно двічі на тиждень. Я не збираюся змінювати свій графік, але це в тому випадку, якщо прокуратура не буде мене смикати на якісь ефемерні слідчі дії".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", після обрання йому запобіжного заходу С.Власенко заявив, що їде до Головного слідчого управління Генпрокуратури, куди він мав прибути на допит ще о 14.00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА