14:22 12.11.2013

Тимошенко: Абсурдними справами проти Власенка Янукович "забиває ногами" угоду про асоціацію з ЄС

1 хв читати
Тимошенко: Абсурдними справами проти Власенка Янукович "забиває ногами" угоду про асоціацію з ЄС

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що порушення кримінального провадження стосовно її захисника Сергія Власенка ставить під удар перспективу підписання угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом, і звинувачує в цьому президента України Віктора Януковича.

"Віктор Янукович останні тижні вже на смерть ногами забиває угоду про асоціацію. Порушення абсурдних кримінальних справ проти мого захисника Сергія Власенка зроблено сплановано та холоднокровно як останній удар у саме серце українських надій на підписання угоди", - йдеться заяві Ю.Тимошенко, яку зачитала журналістам у вівторок у Києві дочка екс-прем'єра Євгенія.

Екс-прем'єр висловила думку, що В.Янукович хоче переконати європейських лідерів, що "їхні зусилля з захисту України від диктатури марні".

"Януковичу здалося, що для повного краху наших європейських перспектив уже недостатньо залишати за ґратами політв’язнів, грубо позбавляти Віталія Кличка можливості брати участь у президентських виборах або зривати ухвалення європейських законів", - зазначила Ю.Тимошенко.

Екс-прем'єр обурена тим, що влада не обмежилася "у своїх репресіях" позбавленням С.Власенка депутатського мандату, а її самої - права на захист.

"Для повної упевненості Янукович вирішив діяти безпрограшно, а агресією проти Сергія Власенка вже гарантовано вбити угоду", - додала вона.

Як повідомлялося, С.Власенку вручили повідомлення про підозру в заподіянні тілесних ушкоджень його екс-дружині Наталії Окунській. Наразі суд обирає С.Власенку запобіжний захід.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА