21:01 12.05.2024

Окупанти за добу завдали шість ракетних і 57 авіаударів по Україні, обстріляли понад 140 населених пунктів

1 хв читати
Окупанти за добу завдали шість ракетних і 57 авіаударів по Україні, обстріляли понад 140 населених пунктів

Російські окупанти завдали за минулу добу шість ракетних і 67 авіаційних ударів по території України, повідомляють в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18.00 неділі на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у фейсбуці.

Також противник здійснив за добу 41 обстріл позицій українських військ та українських населених пунктів із реактивних систем залпового вогню. "Унаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інші об'єкти інфраструктури", - ідеться у зведенні.

Окупанти минулої доби завдали авіаційних ударів біля населених пунктів Гранів, Липці, Веселе, Нескучне, Стариця, Зарічне, Зелений Яр, Гонтарівка, Томахівка, Юрченкове, Вовчанськ Харківської області, Твердохлібове та Білогорівка Луганської області, Олександропіль, Воздвиженка, Вовче, Новоселівка Перша, Дружба і Нью-Йорк Донецької області, Львове Херсонської області. Окупанти використовували авіацію проти української оборони на лиманському, покровському та курахівському напрямках.

Артилерійських і мінометних обстрілів з боку російських окупантів за добу зазнали понад 140 населених пунктів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях. Під обстріл потрапили, зокрема, міста Вовчанськ Харківської області, Часів Яр і Костянтинівка Донецької області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Від початку доби на фронті відбулося 29 бойових зіткнень, напружена ситуація на покровському та курахівському напрямках - Генштаб ЗСУ

ГУР оприлюднило відео знищення вночі російського буксира "Сатурн" біля Криму

Серед чотирьох загиблих унаслідок зіткнення поїздів у Чехії були дві громадянки України - МЗС

У поїздах, які затримуються через аварію в Чехії, перебувають 242 пасажири – "Укрзалізниця"

Через негоду залишаються без світла понад 100 населених пунктів у п’яти областях, іще 462 знеструмлені через інші причини - "Укренерго"

У Чорноморській акваторії вночі знищено ще одне вороже судно - ГУР Міноборони України

У перших класах з 1 вересня має бути щонайбільше 24 учні - Міносвіти

91 представник медіа загинув під час повномасштабного вторгнення РФ, ще 30 перебувають у полоні - Карандєєв

У Сеулі пообіцяли не залишати без уваги загрозу Пхеньяна

Письменник Жадан вступив до бригади Нацгвардії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА