10:42 15.04.2024

На Донеччині через обстріли армією РФ за добу загинув один місцевий житель, поранено двох

1 хв читати

Унаслідок обстрілів у Донецькій області за минулу добу загинув один мирний житель, поранено двох, зафіксовано численні руйнування житлового фонду, повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Покровський район. В Очеретиному одна людина загинула й дві поранені, пошкоджено дві багатоповерхівки. Красногорівка зазнала авіаудару, під артобстрілами Катеринівка і Єлизаветівка. Під ракетний удар потрапили околиці Покровська", - написав він у телеграм-каналі в понеділок уранці.

За його даними, у Краматорському районі в Лиманській громаді обстріляно Ямполівку й Терни. "Зранку ворог обстріляв Слов'янськ - пошкоджено дві багатоповерхівки. Під вогнем - села Костянтинівської громади".

Як повідомив Філашкін, у Бахмутському районі в Торецьку пошкоджено два будинки та інфраструктурний об'єкт, у Щербинівці - три будинки. У Часовоярській громаді пошкоджено 14 приватних будинків і багатоповерховий житловий будинок, у Сіверську пошкоджено два будинки та дві нежитлові споруди.

"Загалом за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуювали 59 осіб, зокрема трьох дітей", - інформував голова ОВА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

Суд дозволив зняти з митрополита Павла електронний браслет, але не відлучатися з місця проживання

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА