07:03 20.02.2024

Окупанти обстріляли десять громад Сумської області

2 хв читати
Окупанти обстріляли десять громад Сумської області

Російські окупаційні війська в понеділок здійснили 54 обстріли прикордоння Сумської області, зокрема, десяти громад, повідомила пресслужба ОВА.

"Протягом дня росіяни здійснили 54 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 252 вибухи з мінометів, артилерії, РСЗВ та АГС. Обстрілу зазнали Хотинська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Шалигинська, Есманьська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади", - ідеться в повідомленні.

По Краснопільській громаді з території Росії здійснено артилерійські обстріли (2 вибухи) і мінометні обстріли (16 вибухів). По Хотинській з ворожого БПЛА сталося скидання двох вибухових пристроїв ВОГ (2 вибухи), артобстріл (2 вибухи) і мінометний обстріл (3 вибухи). У ️Великописарівській зафіксовано обстріли з мінометів (33 вибухи), гранатометів (34 вибухи) та скидання з БПЛА 3-х снарядів типу ВОГ (3 вибухи). По Білопільській ворог бив з артилерії (27 вибухів), гранатомета (СПГ) (3 вибухи), мінометів (8 вибухів). Також сталася атака ворожого FPV-дрона (1 вибух), обстріл із БМП (15 вибухів) і танка (16 вибухів).

По ️Зноб-Новгородській громаді здійснено артилерійські обстріли (13 вибухів) і мінометний обстріл (28 вибухів). На Шалигинську з ворожого БПЛА (коптерного типу) росіяни скинули 2 гранати (Ф-1). Також були артобстріли (35 вибухів). На територію Есманьської громади ворог скинув 8 мін. Крім того, з літака здійснено пуск 6 ракет (орієнтовно НУРС) і артобстріл (6 вибухів).

У Новослобідській з території РФ зафіксовано мінометні обстріли (22 вибухи). Унаслідок обстрілу попередньо дістали поранення 4 цивільні особи, яких госпіталізовано до лікувального закладу. Крім того, сталася атака ворожого FPV-дрона. На ️ територію Юнаківської росіяни скинули 6 мін. А в Середино-Будській був мінометний обстріл (18 вибухів).

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

За добу на лінії фронту відбулося 71 бойове зіткнення

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

Японія приєдналася до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА