17:37 06.02.2024

За ліквідацією Киви, Татарського та інших зрадників стоїть СБУ - джерело

2 хв читати
За ліквідацією Киви, Татарського та інших зрадників стоїть СБУ - джерело

Служба безпеки України причетна до ліквідації зрадника Іллі Киви, пропагандиста Владлена Татарського, генпрокурора "ЛНР" Сергія Горенка, депутата-терориста "ЛНР" Олега Попова та інших зрадників і воєнних злочинців, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" обізнане джерело.

Згідно з інформацією від джерела, про те, що гучні ліквідації є справою рук СБУ, свідчить відео з унікальними кадрами спецоперацій, які оприлюднив телеграм-канал "Кровна помста".

Зазначається, що судячи з озвучених деталей, оприлюднених у ролику, інформатор під псевдонімом "Генерал Кровної Помсти" добре ознайомлений з усіма аспектами підготовки та проведення спецоперацій Служби безпеки.

"СБУ видає квитки на гарячий диско-денс Кобзона справжнім негідникам, воєнним злочинцям, убивцям і катам українського народу, різним зрадникам, терористам і колаборантам. Бо, як сказав голова СБУ Василь Малюк, смерть - це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їхнім поплічникам", - зазначає інформатор.

Він також зазначає, що СБУ активно "працювала" на запорізькому та херсонському напрямках проти зрадників України, злочинців і колабораціоністів, які очолювали органи влади окупантів і причетні до тортур і вбивств українців.

У відео також зазначається, що співробітники СБУ стоять за отруєнням "губернатора" Херсонської області Володимира Сальдо, замахом на українофоба і зрадника Олега Царьова, терориста і вбивцю Захара Прилєпіна, "міністра внутрішніх справ "ЛНР" Ігоря Корнета.

Водночас джерела в СБУ підтверджують, що спецоперації з ліквідації ворогів України є одним із напрямів роботи Служби безпеки.

"Усі ці воєнні злочинці, вбивці, прислужники росіян є абсолютно законними цілями. Тому що вони відповідають за масові вбивства, терор і репресії, які окупанти здійснюють на захоплених українських територіях", - зазначило джерело в СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

ЗС України за добу ліквідували 1270 окупантів і 58 артилерійських систем противника - Генштаб

Сили оборони за добу завдали авіаударів по 11 районах скупчення військ РФ

За добу відбулося 134 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 50 атак

Війська РФ за добу здійснили три ракетних і 70 авіаударів, а також понад 100 обстрілів із РСЗВ

Окупанти за добу 349 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Туреччина підтвердила припинення всієї торгівлі з Ізраїлем через війну в Секторі Гази

На облаштування укриттів Латвії необхідно понад 98 млн євро - доповідь

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА