11:50 29.12.2023

У Києві перекрито кілька доріг і перехресть, а також один із виходів на метро "Лук'янівська" - влада

1 хв читати

Рух транспорту перекрито за кількома адресами в Києві у зв'язку з ліквідацією наслідків ракетної атаки на Київ і забезпеченням охорони місць надзвичайних подій, повідомляють у телеграм-каналі Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника військової адміністрації Сергія Попка, перекрито перехрестя вулиць Миколи Ушакова та Академіка Єфремова, перехрестя вулиць Чорнобильської та Ірпінської, вулицю Юрія Іллєнка між вулицями Довнар-Запольського та Глибочицької.

Обмежено також рух на вул. Новокостянтинівській на розворот у бік вул. Квартальної, транспортним засобам рекомендовано здійснювати розворот на розв'язці з проспектом Бандери або на перехресті вулиць Куренівської та Скляренка.

Як повідомляють у телеграм-каналі Київської міської державної адміністрації, тимчасово закрито один із виходів на станції метро "Лук'янівська", вестибюль якої було пошкоджено ракетним ударом. "Унаслідок пошкодження вестибюлю ст. м. "Лукʼянівська" потерпілих немає, вихід у напрямку вул. Іллєнка тимчасово зачинений. Натомість працює вихід у напрямку торгового центру "Квадрат". Наразі станція відновила роботу для перевезень пасажирів", - ідеться в повідомленні.

За даними КМДА, під час ранкової масованої ракетної атаки на станціях метрополітену перебували кілька тисяч осіб, а під час нічних тривог - понад 2,5 тис.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА