23:40 06.10.2023

Андрій Єрмак зустрівся з віце-президентом Інституту світу США Вільямом Тейлором

1 хв читати
Андрій Єрмак зустрівся з віце-президентом Інституту світу США Вільямом Тейлором

Керівник офісу президента Андрій Єрмак у п'ятницю провів зустріч із екс-послом Сполучених Штатів Америки в Україні, віце-президентом Європи та Росії в Інституті світу США, Вільямом Тейлором, повідомляє сайт президента України.

"Наша країна дуже цінує непохитну підтримку з боку Президента США Джозефа Байдена та його адміністрації, двопартійну підтримку в Конгресі Сполучених Штатів та велику підтримку з боку американського суспільства", - сказав Андрій Єрмак.

Єрмак також наголосив на необхідності продовження комунікації з американськими політиками, особами, які формують громадську думку, та громадянами щодо важливості підтримки України з боку США у протистоянні повномасштабної агресії РФ.

Керівник офісу президента поінформував делегацію Інституту миру США про роботу над реалізацією Української формули світу, відповідні зустрічі з представниками дипломатичного корпусу, та про підготовку наступної зустрічі дипломатичних радників за ключовими принципами відновлення сталого та справедливого світу для нашої країни.

"Ми не плануємо зупинятися у боротьбі за визволення своїх територій… і наша перемога буде спільною перемогою свободи та демократії", – зазначив Єрмак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА