13:00 20.06.2023

У Києві місця для пересувної торгівлі продаватимуться через Prozorro – Білоцерківець

1 хв читати
У Києві місця для пересувної торгівлі продаватимуться через Prozorro – Білоцерківець

Київ переходить на реалізацію місць для пересувної торгівлі через систему Prozorro. Перші торги вже оголошено. Про це повідомив у Facebook депутат Київради, керівник фракції "УДАР Віталія Кличка" Дмитро Білоцерковець. 

"Київ – перше місто України, яке буде продавати місця для пересувної торгівлі через Prozorro! Прозорі правила гри – запорука розвитку будь-якого міста. Нарешті КП "Міський магазин" оголосило торги на право розміщення об’єктів пересувної торгівлі. Це відбуватиметься у системі закупівель Prozorro, що забезпечує прозорість та чесність торгів", - повідомив Білоцерковець.

Термін дії договорів становитиме 3 роки, уточнив депутат.

Він також навів перелік локацій, на які оголошені торги. Це вул. Ентузіастів навпроти будинку по бульв. Ігоря Шамо, вул. Райдужна, 8, пр. Червоної Калини, 25, вул. Здолбунівська, 5-А та Русанівська набережна, 12.

Раніше повідомлялося, що Київ першим в Україні готується запустити "Електронний кабінет Захисника". Ветерани та військовослужбовці зможуть оформити через смартфон близько 200 державних та муніципальних послуг, зазначив мер Києва Віталій Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА