12:42 08.03.2023

В Україні в найближчі два дні встановиться дощова тепла погода

1 хв читати
В Україні в найближчі два дні встановиться дощова тепла погода

У четвер і п'ятницю в Україні очікується по-весняному тепла, але похмура і дощова погода: температура вдень практично у всіх регіонах встановиться на рівні близько 10°, у Криму - до 18°, повідомляє Укргідрометцентр.

"У західних областях у четвер, 9 березня, помірний дощ, уночі з мокрим снігом, уночі місцями в центральних і східних областях, удень у північних областях невеликий дощ", - ідеться в повідомленні Укргідрометцентру в середу.

Як очікують синоптики, у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Харківській областях уночі та вранці місцями спостерігатиметься туман. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, удень у Карпатах пориви 20-25 м/с.

Температура вночі 3-8° тепла, у північній частині та більшості центральних областей від 2° тепла до 3° морозу; вдень 7-12° тепла (на Волині та на Рівненщині 4-9°), у центральних, південних областях та в Криму 13-18°.

У п'ятницю, 10 березня, у більшості регіонів дощі різної інтенсивності, у Карпатах із мокрим снігом. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12° тепла, на півдні країни і на Закарпатті та Прикарпатті 12-17°, у північній частині 3-8° тепла.

У Києві 9 і 10 березня очікується похмура погода з дощами, вночі можливий мокрий сніг. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 10-12° тепла.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА