07:55 18.10.2022

ЗС України знищили ЗРК "Тор-М2", 2 склади БК на Бериславщині та ДРГ біля Нової Кам'янки – ОК "Південь"

2 хв читати
ЗС України знищили ЗРК "Тор-М2", 2 склади БК на Бериславщині та ДРГ біля Нової Кам'янки – ОК "Південь"

За минулу добу ЗСУ на південному напрямку знищили 22 окупанти, 11 одиниць техніки та два склади боєприпасів. Поблизу Нової Кам'янки знищено ДРГ, повідомило на фейсбуці ОК "Південь".

"Нашими авіаторами завдано 11 авіаударів по скупченню особового складу та озброєння противника, а також по позиціях його протиповітряної оборони. Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 250 вогневих завдань", – сказано у зведенні в ніч проти вівторка.

За підтвердженою інформацією ОК, за добу втрати ворога склали 22 особи, 4 танки, 2 міномети, самохідна великокаліберна гаубиця "Акація", зенітно-ракетний комплекс "Тор-М2" та 3 одиниці автобронетехніки. Крім того, знищено 2 склади боєприпасів у Бериславському районі. Пошкоджено ще один танк, самохідну гаубицю "Мста-С" та РСЗВ "Град", 4 одиниці авто-бронетехніки.

Зазначається, що ворог намагався диверсійно-розвідувальною групою біля взводу обійти позиції ЗСУ поблизу Нової Кам'янки. У стрілецькому бою зазнав втрат і ретирувався на вихідні позиції.

Також з метою уточнення становища військ ЗСУ та коригування вогню артилерії ворог посилив повітряну розвідку. Продовжує завдавати ракетних ударів по прифронтовій Березнегуватській громаді. 4 реактивні снаряди системи залпового вогню "Смерч" випустив сільськогосподарськими територіями. Без жертв.

З важкої артилерії обстріляно Куцурубську громаду вздовж узбережжя. Без людських втрат. Армійською та штурмовою авіацією ворог 4 рази атакував Великоолександрівську громаду Бериславщини.

У ОК проінформували, що вдень у Великій Костромці на півдні Дніпропетровщини, під час проведення польових робіт, робоча техніка наїхала на вибуховий пристрій та вибухнула. Обійшлося без постраждалих.

"Незважаючи на продовження штормової погоди, вороже корабельне угруповання збільшено до 9 одиниць, серед яких 2 ВДК і 2 надводні ракетоносії ракет типу "Калібр", - констатували в ОК.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Умєров розповів ірландському колезі про ситуацію на полі бою, закликав до інвестицій в українські оборонні компанії

До Києва прибула заступниця адміністратора USAID

Кількість держслужбовців в Україні скоротилася на 571 особу за перший квартал 2024 року - НАДС

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

Єрмак обговорив Українську формулу миру з директором Офісу з нацбезпеки при президентові Республіки Корея

У лікарні помер чоловік, який постраждав унаслідок обстрілу Одеси 29 квітня

СБУ повідомила про підозру митрополиту УПЦ (МП) із Запоріжжя в розпалюванні релігійної ненависті

У Сумській області в 5-кілометровій зоні від кордону з РФ посилено особливий режим

У парку-пам'ятці "Межигір'я" розпочався процес передання майна в управління державі, після його завершення парк відкриють для відвідувачів

Найближчі дні в Україні будуть теплими, невеликий дощ пройде на сході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА