17:20 14.10.2022

Зеленський відвідав військовий шпиталь

1 хв читати

У День захисників і захисниць України президент Володимир Зеленський відвідав військовий шпиталь, повідомила пресслужба Офісу президента.

Глава держави побував у реанімаційному й травматологічному відділеннях. Медики розповіли президенту про характер травм, яких зазнали бійці, перебіг лікування та одужання.

Зеленський поспілкувався з пораненими воїнами та вручив їм державні нагороди за мужність та самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України.

"Дякую за службу. Бажаю вам якнайшвидшого одужання. Щиро дякую від нас усіх за захист держави", – сказав президент.

Він також зустрівся з медичним персоналом військового шпиталю та вручив державні нагороди за самовідданість і професіоналізм, надання медичної допомоги та збереження життя людей в умовах воєнного стану.

"Ви також є захисниками України, оскільки зберігаєте життя наших воїнів. Усі бійці кажуть, що наші лікарі – найвищого класу. Дякую вам і вашим родинам за те, що ви в нас такі є", – зазначив він.

З початку повномасштабного вторгнення РФ у цьому шпиталі створено дієву систему евакуації поранених на відповідне лікування. З кінця лютого медзаклад надає високоспеціалізовану допомогу пораненим, травмованим і хворим військовослужбовцям, із них понад 60% відновилися та повернулися до бойових підрозділів. Шпиталь постійно допомагає українським військовим, звільненим із полону. Також тут налагоджено дієву систему психологічної реабілітації, повідомляє пресслужба.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА