07:53 15.09.2022

У результаті успішного контрнаступу ЗС України кількість тимчасово окупованих територій Харківщини скоротилася у п’ять разів

1 хв читати
У результаті успішного контрнаступу ЗС України кількість тимчасово окупованих територій Харківщини скоротилася у п’ять разів

У результаті успішного контрнаступу Збройних сил України у Харківській області звільнено 388 населених пунктів, під тимчасовою окупацією залишається 6% територій.

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив президенту України під час засідання, присвяченого питанням енергетичної безпеки Харківської області у середу.

"Доповів главі держави, що завдяки успішним діям наших військових із окупованих ворогом 32% території Харківщини зараз під окупацією залишилося лише 6%. Наші військові звільнили 8500 кв. км території Харківщини із 388 населеними пунктами", - написав Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

За його словами, у регіоні триває відновлення критичної інфраструктури та підготовка до опалювального сезону.

"Наразі підготовлено 87,2% відсотків котелень, 89,9% теплових мереж, 92,3% центральних теплових пунктів, замінено 79,1% водопровідних та 89,1% каналізаційних мереж", - написав Синєгубов.

Він також запевнив президента, що роботи з відновлення енергопостачання на звільнених територіях вже розпочато і буде завершено у найкоротший термін.

"У нас попереду дуже багато роботи. Кошти на відновлення Харківщини - Кабмін виділив на ці потреби 400 млн грн. Дякую Президенту та Уряду за підтримку", - підсумував Синєгубов.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА