13:34 09.07.2022

Українська делегація взяла участь у конференції командувачів сухопутних військ ЗС європейських держав у Німеччині

1 хв читати

6-8 липня в місті Гарміш-Партенкірхен (Німеччина) відбулася 29-та Щорічна конференція командувачів сухопутних військ Збройних сил європейських держав за участю командування армії США в Європі та Африці.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Facebook, нинішня конференція зібрала командувачів Сухопутних військ із більше ніж 40 країн. Одним з головних учасників конференції була делегація з України, яку очолив тимчасовий виконувач обов'язків командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

"Під час виступу на конференції глава української делегації ознайомив учасників заходу з поточною безпековою ситуацією в районі ведення бойових дій, на тимчасово окупованій території України та вздовж державного кордону", - йдеться в повідомленні.

Також відбулись двосторонні робочі зустрічі з начальником штабу армії США, командувачем сухопутних військ США в Європі та Африці, командувачем сухопутних військ ЗС Швеції, виконуючим обов'язки начальника штабу сухопутних військ ЗС Канади та командиром 18 аеромобільного корпусу США в Європі, під час яких обговорювались питання узгодження напрямків військового співробітництва та питання спільної підготовки підрозділів сухопутних військ ЗС України.

"Під час конференції всі учасники заходу підтвердили всебічну підтримку України, що в черговий раз показало незмінність курсу України разом з усім цивілізованим світом", - наголосили в Генштабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

У Запорізькій області дрони вдарили по транспортній інфраструктурі, є постраждалі

Ювенальні прокурори: 537 дітей загинули в Україні в результаті збройної агресії РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА