16:51 01.07.2022

У Сергіївці на Одещині загинув один і поранені п'ятеро співробітників молдовського Дитячого реабілітаційного центру

2 хв читати
У Сергіївці на Одещині загинув один і поранені п'ятеро співробітників молдовського Дитячого реабілітаційного центру

Міністр охорони здоров'я Молдови Алла Немеренко повідомила про загибель співробітника Дитячого реабілітаційного центру, що належить відомству, в українському смт Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області внаслідок ракетного удару російських окупантів по селищу в п'ятницю.

"Міністерство охорони здоров'я має Дитячий реабілітаційний центр у Сергіївці. Це відреставрований санаторій з гарними умовами, діти з проблемами здоров'я в Республіці Молдова мають можливість скористатися послугами медичної реабілітації на узбережжі Чорного моря. На жаль, його діяльність було зупинено в період пандемії, і тільки-но ми почали планувати відновлення його роботи, як розпочалася війна", - написала Немеренко у фейсбуці.

За її словами, внаслідок обстрілів селища сам центр серйозно не постраждав, лише в котельні було вибито вікна.

"Але з жалем нам повідомили, що п'ятеро співробітників центру поранені й один загинув, усі вони мешкали в будівлі, яка постраждала від бомбардувань. Ці мирні люди зробили дні дітей Молдови прекраснішими, вони подбали про їхню реабілітацію з великою любов'ю та відданістю, і ми бажаємо їм повного одужання. Висловлюємо найглибші співчуття і жаль родині загиблого колеги", - написала міністр.

"Немає нічого гіршого за війну. Ми щасливі, що над нами не літають ракети, й це цінуємо найбільше. Решту можна вирішити", - додала Немеренко.

Як повідомлялося, внаслідок ракетного удару в смт Сергіївка загинула 21 людина, серед них дитина, ще 38 постраждали.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА