07:55 29.06.2022

За добу знищено 22 окупанти, 11 одиниць техніки та два склади боєприпасів

1 хв читати

Російські окупанти у вівторок, 28 червня, обстрілювали Криворізький район Дніпропетровщини, Миколаїв, Херсонську область, Одесу та Одеську область, одну людину поранено, повідомили в Оперативному командуванні "Південь".

"Важкою стволовою артилерією противника тричі обстріляно Кріворізький район та двічі Миколаїв. Якщо на Криворіжжі критичних руйнувань та втрат немає, то внаслідок обстрілу Миколаєва, на північній околиці зруйновано житловий будинок та зерновий склад. Пожежу, що спалахнула, оперативно ліквідовано. Одна особа отримала легкі осколкові поранення" – йдеться у зведенні на фейсбуці у ніч проти середи.

Крім того, повідомляється, що на Миколаївщині збитий ворожий безпілотник-розвідник "Орлан-10"

"Парою ударних вертольотів Ка-52 противника було атаковано околиці Олександрівки на Херсонщині. Втрат немає", – йдеться у повідомленні.

За інформацією українських військових, авіацією ЗСУ завдано 5 ударів, зокрема, в районі адмінкордону Миколаївської та Херсонської областей. "Наші штурмовики та вертольоти завдали ударів по скупченню ворожої сили та техніки, опорному пункту та зенітно-ракетному комплексу "Стріла-10", – уточнили в ОК.

Разом із тим, ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ при виконанні вогневих завдань скорочено кількість окупантів на 22 особи, реактивну систему залпового вогню "Ураган", 3 одиниці броньованої та 5 – іншої автомобільної техніки та 2 склади боєприпасів.

Протягом доби ворог атакував Одещину ракетами, з яких одна була знищена.

В акваторії Чорного моря знаходяться 2 ракетні кораблі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА