13:46 21.06.2022

Зеленський закликав учасників фестивалю "Каннські леви" говорити про Україну: Не давайте світові переключитися на щось інше

1 хв читати
Зеленський закликав учасників фестивалю "Каннські леви" говорити про Україну: Не давайте світові переключитися на щось інше

Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні до учасників міжнародного фестивалю творчості "Каннські леви" закликав їх говорити про Україну та не давати світові переключитися на щось інше.

"117 днів тому для України все змінилося. Ми захищаємось від ядерної держави, яка має безлімітний доступ до грошей і відкинула будь-які ліміти на насильство. Я кажу вам як є: саме від уваги світу залежить, коли й чим закінчиться ця війна. І тому мені потрібні союзники. Нам потрібні такі люди, як ви", - сказав глава держави.

Він назвав учасників фестивалю "найкращими креативниками світу, які щоразу знаходять слова та образи, щоб дістатися глибин людської душі, та змусити людей говорити про проблеми".

"Звичайно, я впевнений, що ви ще багато зробите, щоб увічнити українську сміливість… Зараз ви можете, просто застосовуючи ваші професійні якості, принести мир у Європу. Я вірю, що сила людської креативності більша, ніж ядерна держава, яка застрягла в минулому", – сказав президент.

"Говоріть про Україну! Не давайте світу переключитися на щось інше! Світ має пам'ятати, що Україна бореться за свободу, і що ця боротьба повинна завершитися перемогою якнайшвидше. Кожен ваш успіх означатиме порятунок тисяч життів", - закликав Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА