17:35 09.06.2022

Клопотання про продовження терміну тримання під вартою Медведчуку розглядатиме Личаківський райсуд Львова

1 хв читати
Клопотання про продовження терміну тримання під вартою Медведчуку розглядатиме Личаківський райсуд Львова

Клопотання представника Офісу генерального прокурора щодо продовження терміну запобіжного заходу бізнесмену та колишньому народному депутату партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктору Медведчуку буде Личаківський районний суд Львова, повідомляє пресслужба Верховного Суду.

"Таке рішення 9 червня 2022 року ухвалила колегія суддів Першої судової палати Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду, відмовивши в задоволенні клопотання захисника В. Медведчука про направлення зазначеного вище клопотання сторони обвинувачення з Личаківського районного суду м. Львова до Печерського районного суду м. Києва" – йдеться у повідомленні у фейсбуці.

Як повідомлялося, обвинувальний акт стосовно Медведчука у справі про держзраду та замах на розграбування національних цінностей передано до суду 2 червня. Медведчука обвинувачують у тому, що спільно з іншим народним депутатом України від "ОПЗЖ", який перебуває в розшуку, а також посадовими особами РФ чинили замах на розграбування національних цінностей, - ідеться про незаконний видобуток нафти й газу в шельфі Чорного моря в районі АР Крим.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА