20:36 20.05.2022

Єрмак обговорив із представниками бізнес-спільнот повоєнну економічну політику

1 хв читати
Єрмак обговорив із представниками бізнес-спільнот повоєнну економічну політику

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак вважає, що податкове законодавство потребує змін та актуалізації відповідно до нинішніх умов.

Як повідомляє пресслужба Офісу президента, він висловив цю думку на зустрічі з представниками бізнес-спільнот, зокрема CEO Club Ukraine, бізнес-спільноти Board, Спілки українських підприємців, Торгово-промислової палати України.

Підприємці, у свою чергу, висловилися за необхідність удосконалення податкової системи України, щоб дати бізнесу більше свободи.

Єрмак зазначив, що після закінчення війни в Україні очікується бум інвестицій, зокрема і з Європейського Союзу. За його словами, багато компаній вже зараз хочуть прийти на український ринок і чекають лише на закінчення війни.

"Отже, нам важливо, щоб ми не втратили свого. Щоб зберігся наш бізнес, щоб він був конкурентоспроможним. І щоб у країні були створені такі конкурентні умови, які спонукатимуть усіх, хто поїхав, повертатися", – сказав він.

Представники коаліції бізнес-спільнот запропонували владній команді розглянути меморандум, укладений між об'єднаннями підприємців щодо ключових засад повоєнної економічної політики.

"У нас немає принципових протиріч щодо будівництва вільної економіки. Є точкові питання в окремих секторах, зокрема у податковій системі, які домовилися опрацювати", – наголосив заступник голови Офісу Ростислав Шурма.

 

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА