19:58 04.05.2022

Єрмак закликав Ізраїль стати на бік України

1 хв читати
Єрмак закликав Ізраїль стати на бік України

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак закликав Ізраїль стати на бік України, написав він у телеграм-каналі у середу ввечері.

"Росія становить екзистенційну загрозу не тільки для України, наголосив це в інтерв'ю The Times of Israel, коментуючи антисемітські заяви МЗС РФ та особисто Сергія Лаврова", - написав Єрмак.

"Його заява про "єврейську кров" Гітлера – це більше, ніж моветон. Це не просто заперечення Голокосту та обвинувачення його жертв. Це той самий ревізіонізм в історії, з яким начебто бореться Москва", - зазначив він.

На його думку, "заперечення ним права на існування української держави та українського народу, надзвичайна жорстокість, з якою російські війська катують і страчують наших мирних громадян, систематичне знищення нашої культурної спадщини – надто багато в цих діях нагадує про погляди та практики нацистів".

"У багатій спільній історії євреїв та українців тепер побільшало сторінок. Тому я закликав Ізраїль жорстко та рішуче реагувати на зверхню та злочинну російську політику, закликав стати на бік України. Тому що всі люди, які підтримують добро, демократію, свободу, повинні вірити, що Україна обов'язково переможе", - написав також Єрмак.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА