08:59 27.04.2022

Окупанти наступають у напрямку Нижнього та Оріхового на Луганщині

1 хв читати
Окупанти наступають у напрямку Нижнього та Оріхового на Луганщині

Російські окупанти розпочали наступ на Нижнє та Оріхове в Луганській області з метою захоплення Попасної та Рубіжного, повідомив голова ОВА Сергій Гайдай.

"Обстріли по всій лінії фронту. росіяни після взяття Новотошківського розпочали наступ на Нижнє та Оріхове. Мирних бомбили у всіх вільних містах. У Привіллі один загиблий", - написав він у Фейсбуці у середу вранці.

Гайдай наголосив, що окупанти зосередилися на наступі на Сєвєродонецькому та Попаснянському напрямках, "хочуть повністю захопити Попасну та Рубіжне, і наступати на Сєвєродонецьк. Ключове слово "хочуть".

Голова Луганської ОВА зазначив, що на Донбасі за минулу добу відбито 9 атак ворога, знищено 9 танків, 11 артилерійських систем, 4 одиниці спеціальної та 17 одиниць броньованої техніки, 3 одиниці спеціальної інженерної та 16 одиниць автомобільної техніки, 4 паливозаправники та одну зенітну установку.

"Росіяни ВСЮ останню добу обстрілювали житлові масиви вільних міст Луганщини. У Привіллі загинув місцевий житель. орки умисно влучили в одну з Лисичанських шкіл, де у підвалі знаходилися 23 людини. Всі живі", – написав Гайдай.

За його словами, у вівторок з обстрілюваної Білогорівки вивезли 49 людей. І одразу після цього окупанти "потужно накрили село вогнем". Згорів один будинок.

Раніше Гайдай повідомив, що у вівторок у результаті обстрілу горіло не менше семи будинків у Сєвєродонецьку, Рубіжному, Нижньому, Лисичанську.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА