20:41 16.04.2022

"ДТЕК" повністю відновить електропостачання всіх споживачів Київської області до 1 червня

1 хв читати
"ДТЕК" повністю відновить електропостачання всіх споживачів Київської області до 1 червня

"ДТЕК" сфокусував усі ресурси на відновленні пошкоджених унаслідок бойових дій електромереж на Київщині та має намір відновити електропостачання всіх споживачів області до 1 червня, заявив генеральний директор "ДТЕК" Максим Тімченко під час робочої поїздки до Київської області в суботу.

"На сьогодні у Київській області пошкоджено 1600 км ліній електропередач. "ДТЕК" об'єднав усі ресурси та можливості і направив їх на те, щоб уже 1 червня всі жителі області були зі світлом", - зазначив Тімченко, слова якого наведені у повідомленні на сайті компанії .

З метою виконання поставленого завдання компанія залучила додатково власні аварійно-ремонтні бригади з Дніпропетровщини, Одещини та міста Києва.

"На першому етапі світло підключають за тимчасовими схемами. Після цього почнеться відновлення електропостачання за постійною схемою, яка вимагатиме більше часу та фінансових ресурсів", - зазначили у "ДТЕК".

За останню добу електромонтери "ДТЕК" відновили електропостачання для 47 338 сімей у 27 містах та селах Київської області. Наразі роботи ведуться ще у 30 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА