16:54 09.04.2022

Прем'єр Великої Британії Джонсон в Києві, почалася його зустріч із Зеленським

1 хв читати
Прем'єр Великої Британії Джонсон в Києві, почалася його зустріч із Зеленським

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон прибув в Україну і зараз проходить його зустріч з президентом України Володимиром Зеленським, повідомив заступник голови Офісу президента Андрій Сибіга.

"Прямо зараз візит Бориса Джонсона до Києва почався з тет-а-тет зустрічі з президентом Зеленським. Велика Британія - лідер в оборонній підтримці України. Лідер в антивоєнній коаліції. Лідер в санкціях щодо російського агресора", - написав Сибіга в Facebook в суботу.

Пізніше Зеленський у своєму телеграмі оприлюднив фотографію зустрічі з Джонсоном.

"Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон – один із найбільш принципових противників російського вторгнення, лідер щодо санкційного тиску на Росію та оборонної підтримки України. Вітаю у Києві, друже!", - написав глава Української держави.

Як повідомлялося, днем раніше Джонсон на спільній пресконференції з канцлером ФРН Олафом Шольцом повідомив, що Велика Британія направить Україні озброєння загальною вартістю GBP100 млн, зокрема ПЗРК Starstreak та 800 протитанкових ракет.

До цього видання The Times із посиланням на свої джерела повідомило, що Джонсон планує надати Україні зброю для захисту з моря, зокрема протикорабельні ракети.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА